NYTTIG INFO:

Betaling

Betal dine kjøp med bankkort. Vintage Decorum bruker Stripe og Paypal som betalingstjenester. Som kunde trenger du ikke egen Paypal-konto for å velge dette alternativet. Hvis du velger Hent i Oslo betaler du som vanlig, betalingen må gå igjennom før varen fjernes fra nettbutikken.

Frakt

Vi sender varene med megtildeg.no. Forsendelsene leveres på døren eller i postkassen din. I noen tilfeller må pakkene hentes i post-i-butikk. Megtildeg.no er et rimeligere alternativ enn Posten, og pakkene er både forsikret og kan spores underveis. Vi tar forbehold om at Megtildeg.no ikke sender til alle adresser i Norge.

Ønsker du å bruke Posten ber vi deg ta kontakt på post@vintagedecorum.com.

Fraktsatser megtildeg.no                                                                           

0-20 Kg                       

Over 20 Kg         

139,-              

259,-      

Leveringstid

Varene blir pakket og sendt så fort det lar seg gjøre. Du kan forvente å motta varene dine innen 5-9 virkedager (Norge), innen 14 virkedager (Europe), og innen 21 virkedager (International). Kjøper du noe fredag kveld vil ikke varene bli sendt før mandagen etter.

Vi tar kontakt meg deg så fort vi har mottatt ordren. Da får du vite forventet dag for pakking og sending. Det må tas høyde for at Megtildeg.no/ Posten kan bruke lengre tid enn forventet, men det er som oftest motsatt.

Ved ferieavvikling skal informasjon om utsendelse og forventet leveringstid være synlig på forsiden.

Bytterett

14 dagers bytterett. Varen må returneres i samme stand som den ble kjøpt. Kjøper betaler returfrakt og må sørge for god nok emballasje. Varer som blir ødelagt på grunn av manglende emballering under returfrakt vil ikke bli refundert. Har du hentet varene i Oslo, kan du også levere returer her.

Ta kontakt på post@vintagedecorum.com

Kjøp av vintage og secondhand

Alle varene som selges på Vintage Decorum er vintage og secondhand. Brukte produkter, og spesielt de som er mange tiår gamle, må forventes å ha tegn på bruk og slitasje. Vi sørger for at eventuelle feil og mangler opplyses om i produktinformasjonen.

 

Det er ikke alltid så lett å få fram disse på bilder, så sørg for at du både studerer bildene og leser teksten nøye. Spør gjerne hvis det er noe du lurer på.

Vintage Decorum

Waldemar Thranes gate 17b
0171 Oslo
Org: 920 356 559 MVA
post@vintagedecorum.com