NYTTIG INFO:

Betaling

Betal dine kjøp med bankkort. Vintage Decorum bruker Stripe og Paypal som betalingstjenester. Som kunde trenger du ikke egen Paypal-konto for å velge dette alternativet. Hvis du velger Hent i Oslo betaler du som vanlig, betalingen må gå gjennom før varen fjernes fra nettbutikken.

 

Etter avtale kan kjøp av varer som reserveres på Instagram betales med vipps til 577646. 

Frakt

For å sikre lavest mulig pris bruker vi ulike fraktselskaper for pakker med ulik vekt og størrelse. Per 01.01.2021 bruker vi Pakkepost (Bring), Postnord (Helthjem.no) og Posten. Med unntak av de aller minste pakkene som sendes som brevpost, er alle forsendelser sporbare og forsikret. Du vil får sporingsnummer tilsendt i egen e-post eller på DM på instagram.

Fraktsatser                                                                         

Små pakker/Brev  

0-20 Kg                       

Over 20 Kg         

100,- 

119,-              

259,-      

Leveringstid

Varene blir pakket og sendt så fort det lar seg gjøre. Du kan forvente å motta varene dine innen 5-9 virkedager (Norge). Kjøper du noe fredag kveld vil varene bli sendt påfølgende mandag.Vi tar forbehold om at det av ulike grunner (streik, pandemi, høytid etc.) kan forekomme forsinkelser. 

Ved ferieavvikling skal informasjon om utsendelse og forventet leveringstid være synlig på forsiden.

Bytterett

14 dagers bytterett. Varen må returneres i samme stand som den ble kjøpt. Kjøper betaler returfrakt og må sørge for god nok emballasje. Varer som blir ødelagt på grunn av manglende emballering under returfrakt vil ikke bli refundert. Har du hentet varene i Oslo, kan du også levere returer her.

Ta kontakt på post@vintagedecorum.com

Kjøp av vintage og secondhand

De fleste varene som selges av Vintage Decorum er vintage og secondhand. Brukte produkter, og spesielt de som er mange tiår gamle, må forventes å ha tegn på bruk og slitasje. Vi sørger for at eventuelle feil og mangler opplyses om i produktinformasjonen. Det er ikke alltid så lett å få fram disse på bilder, så sørg for at du både studerer bildene og leser teksten nøye. Spør gjerne hvis det er noe du lurer på.