top of page

NYTTIG INFO:

Betaling

Vintage Decorum bruker Stripe og Vipps som betalingstjeneste. Hvis du velger Hent i Moss betaler du som vanlig, og betalingen må gå gjennom før varen fjernes fra nettbutikken.

Frakt

Vi er glade for å kunne tilby en lav fast pris på 69,- kroner på forsendelser. I tillegg er det fri frakt på bestillinger over 1000 kr. Vår fraktleverandør er Postnord. Ønsker du å bruke en annen leverandør må du ta kontakt på e-post.

Du vil få sporingsnummer tilsendt i egen e-post eller på DM på instagram.

Leveringstid

Varene blir pakket og sendt senest 3 virkedager etter at salget er registrert i nettbutikken. Du kan forvente å motta varene dine innen 5-10 virkedager (Norge). Kjøper du noe fredag kveld vil varene bli sendt påfølgende mandag.Vi tar forbehold om at det av ulike grunner (streik, pandemi, høytid etc.) kan forekomme forsinkelser. 

Ved ferieavvikling skal informasjon om utsendelse og forventet leveringstid være synlig på forsiden.

Bytterett og reklamasjon

14 dagers bytterett. Varen må returneres i samme stand som den ble kjøpt. Kjøper betaler returfrakt og må sørge for god nok emballering. Varer som blir ødelagt på grunn av manglende emballering under returfrakt vil ikke bli refundert. Har du hentet varene i Moss, kan du også levere returer her.

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid gi selger beskjed om at hen vil påberope seg mangelen. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen.


Ved bytte eller reklamasjon bes kjøper ta kontakt på epost (post@vintagedecorum.com) eller via kontaktskjema på nettsiden.

Uavhentede varer

Uavhentede varer (pakkeboks, utlevering i butikk eller på utsalgssted) vil legges ut for salg igjen etter 2 måneder. 

Hvis du ikke har rukket hentefristen for pakken din, kan vi sende pakken på nytt mot betaling av frakt. Ta kontakt på e-post for å avtale dette. 

Kjøp av vintage og secondhand

Varene som selges av Vintage Decorum er vintage og secondhand. Brukte produkter, og spesielt de som er mange tiår gamle, må forventes å ha tegn på bruk og slitasje. Vi sørger for at eventuelle feil og mangler opplyses om i produktinformasjonen. Det er ikke alltid så lett å få fram disse på bilder, så sørg for at du både studerer bildene og leser teksten nøye. Spør gjerne hvis det er noe du lurer på.

Standard Salgsbetingelser

Vintage Decorum forholder seg til Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp ved salg over internett. Betingelsene kan du lese her.

bottom of page